Εξοπλισμός

Η εταιρεία G&G Almonds ξηροί καρποί διαθέτει αποφλοιωτή  (σπαστήριο) του κέλυφους των αμυγδάλων. Στο σπαστήρα μας, εξειδικευόμαστε στο σπάσιμο των αμυγδάλων όλων των παραγώμενων ελληνικών ποικιλιών όπως είναι τα αμύγδαλα: φερανιά, τέξας, τροϊοτο, φεραντουέλα, ρέτσους, άι, τουόνο κ.α. Η επεξεργασία του αμυγδάλου και η μεταποίηση αμυγδαλόψιχας είναι η κύρια δραστηριότητά μας. Έπειτα από την επεξεργασία – θραύση του αμυγδάλου, διοχευτεύουμε την αμυγδαλόψιχα στη διεθνή και εγχώρια αγορά.

Δυνατότητες

Ο σπαστήρας αμυγδάλου έχει δυνατότητα θραύσης 20 τόνους ημερησίως. Επίσης γίνεται εμεξεργασία της αμυγδαλόψυχας σε κροκάν, φιλέ και λευκό.

Δείτε όλα τα είδη επεξεργασμένου αμυγδάλου

 

Κοινοποιήστε το!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Φωτογραφίες